Politica datelor personale

Politica de securitate a datelor

Asociația Misena tratează cu maximă seriozitate viața privată si datele personale ale copiilor care se află in grija noastră, a vizitatorilor site-ului nostru, participanților in programele noastre, a donatorilor, angajaților si tuturor persoanelor care ne furnizează aceste date.

Această politică de confidențialitate este aplicabilă tuturor datelor personale solicitate pe site-urile ASOCIAȚIA MISENA, precum și informațiilor transmise asociației prin participarea la programele ASOCIAȚIA MISENA , solicitarea sau ocuparea unui loc de munca in cadrul asociației, in cazul in care sunteți client sau oferiți sprijin financiar pentru ASOCIAȚIA MISENA și programele sale.

Procesăm datele dumneavoastră în conformitate cu termenii stabiliți în Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), la care a fost mandatată organizația noastră. Asociația Misena este operatorul, așa cum a fost stabilit de ANSPDCP, în ceea ce privește prelucrarea datelor dvs. personale. ASOCIAȚIA MISENA colectează numai datele de identificare personală furnizate în mod voluntar asociației și care sunt necesare desfășurării activităților asociației. Aceste date sunt actualizate, stocate în siguranță și protejate împotriva pierderilor, utilizării incorecte și dezvăluirii neautorizate, prin utilizarea unor măsuri tehnice adecvate. Datele cu caracter personal ale utilizatorilor sunt păstrate numai pentru perioada de timp necesară pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost obținute și în conformitate cu politica de date a ASOCIAȚIA MISENA.

ASOCIAȚIA MISENA colectează date cu caracter personal atunci când:

•  Vă înscrieți pe lista de corespondență a ASOCIAȚIA MISENA pentru a primi buletine de știri sau actualizări ale programelor

Dacă o persoană alege să se înscrie pentru actualizări periodice despre programele ASOCIAȚIA MISENA sau ASOCIAȚIA MISENA , colectăm numele, adresa de e-mail și numărul de telefon.

Utilizăm aceste informații pentru a trimite buletine de știri, actualizări ale programelor și mesaje text.

• Solicitați o copie tipărită a unei publicații

Dacă o persoană solicită o copie tipărită a unei publicații, ASOCIAȚIA MISENA colectează informații personale cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon.

Utilizăm aceste informații pentru a trimite publicația solicitată.

• Vă înregistrați pentru a participa la un eveniment sau la un program ASOCIAȚIA MISENA

Dacă o persoană se înregistrează pentru a participa la un eveniment sau pentru a participa la un program ASOCIAȚIA MISENA, colectăm următoarele informații: numele, adresa de e-mail, numărul de telefon.

Folosim aceste informații pentru a invita persoane la evenimente sau pentru a participa la programe și pentru a oferi informații legate de activitățile și programele viitoare.

• Participați la un eveniment sau program ASOCIAȚIA MISENA

ASOCIAȚIA MISENA poate colecta imagini și înregistrări video ale evenimentelor și programelor ASOCIAȚIA MISENA care pot conține date personale (inclusiv imagine, nume și locație).

Aceste date pot fi folosite pentru a ilustra activitatea ASOCIAȚIA MISENA pentru donatori, ca studii de caz sau pentru a promova evenimentele ASOCIAȚIA MISENA conexe.

• Aplicați pentru un loc de voluntar sau solicitați să fiți anunțat despre deschiderea unor noi posturi

Aplicanții precum și persoanele care solicită să fie anunțate despre locurile de munca disponibile, vor fi obligate să încarce CV-uri și li se va cere să-și actualizeze informațiile în viitor. Informațiile personale incluse în aceste CV-uri vor fi colectate și stocate de către ASOCIAȚIA MISENA.

ASOCIAȚIA MISENA utilizează aceste informații fie pentru a notifica persoanele fizice cu privire la posturile vacante corespunzătoare, fie pentru a examina cererile primite.

• Faceți o donație către ASOCIAȚIA MISENA

ASOCIAȚIA MISENA colectează informații personale, inclusiv numele, adresa și adresa de e-mail ale donatorului.

ASOCIAȚIA MISENA utilizează aceste informații pentru a trimite donatorului confirmarea tranzacției, precum și informațiile necesare în scopuri fiscale.

Instrăinarea datelor cu caracter personal

ASOCIAȚIA MISENA nu va vinde datele dvs. personale unor terțe părți și va împărtăși informații numai în cazul în care este necesar pentru reprezentarea unui interes legitim din partea noastră sau este necesar pentru respectarea unei obligații legale. ASOCIAȚIA MISENA nu împărtășește în mod voluntar datele cu caracter personal furnizate asociației unei instituții terțe fără consimțământul specific al persoanei vizate.

Detalii de contact

Pentru a va exercita drepturile legale, a cere informații sau pentru a depune reclamații legate de politica de confidențialitate a asociației noastre, vă rugăm să ne contactați.

AcceptPrivacy Settings

GDPR

Fișierele cookie sunt fișiere mici pe care un site sau furnizorul de servicii le transferă pe unitatea hard disk a computerului prin intermediul browserului Web (dacă permiteți), care permite sistemelor site-ului sau ale furnizorului de servicii să recunoască browserul și sa-si aminteasca anumite informații. De exemplu, folosim module cookie pentru a ne ajuta să ne amintim și să procesăm elementele din coșul dvs. de cumpărături. Ele sunt, de asemenea, utilizate pentru a ne ajuta să înțelegem preferințele dvs. pe baza activității anterioare sau actuale a site-ului, ceea ce ne permite să vă oferim servicii îmbunătățite. De asemenea, folosim cookie-uri pentru a ne ajuta să realizăm date agregate despre traficul site-ului și interacțiunea utilizatorilor cu site-ului, astfel încât să putem oferi o experienta si instrumente mai bune pe site în viitor.

• Asistență în navigare și asigurarea accesului
• Asistență în înregistrarea, conectarea și furnizarea de feedback;
• Memorare pe timpul sesiunii curente a articolelor din coșul de cumpărături și alte preferințe pe care le-ați setat.
• Ne ajuta să înțelegem și să salvăm preferințele utilizatorilor pentru vizitele viitoare