Donează GRATUIT 3.5% din impozitul pe venit

3.5% din impozitul pe venitul tău poate contribui la o lume mai bună.

Orice persoană fizică care obține venituri poate direcționa 3.5% din valoarea impozitului pe venit către orice ONG.

Un mic efort din partea ta înseamnă o șansă la viață pentru copiii din campania noastră, dar și pentru alți copii care se confruntă cu grave probleme de sănătate. Dacă vrei ajuți cazurile Asociației Misena, tot ce trebuie faci este completezi formularul de mai jos, îl semnezi și îl depui la administrația financiară sau le expediezi către administrația financiară prin serviciul poștal cu confirmare de primire.

Boala nu alege! Oricui i se poate intampla se îmbolnăvească. Gândește-te câtă speranța și putere îți oferă un ajutor. Împreună, putem salva vieți. Împreună putem schimbă viitorul unor copii. Ajută-ne strângem banii necesari pentru tratamentul copiilor bolnavi și fii parte din societate, contribuie la evoluție, fii alături de aproapele tău.

Depune formularul pentru direcționarea celor 3.5% din impozitul pe venit și exprimăți dorința o parte din banii plătiți de tine ajungă acolo unde îți dorești, la salvarea vieții unui copil!