Donează GRATUIT 2% din impozitul pe venit

2% din impozitul pe venitul tău poate contribui la o lume mai bună.

Orice persoană fizică care obține venituri poate direcționa 2% din valoarea impozitului pe venit către orice ONG.

Un mic efort din partea ta înseamnă o șansă la viață pentru pentru copiii din campania noastră, dar și pentru alți copii care se confruntă cu grave probleme de sănătate. Dacă vrei ajuți cazurile Asociației Misena, tot ce trebuie faci este completezi formularul de mai jos, îl semnezi și îl depui la administrația financiară sau le expediezi către administrația financiară prin serviciul poștal cu confirmare de primire.

Boala nu alege! Oricui i se poate inatampla se îmbolnăvească. Gândește-te câtă speranța și putere îți oferă un ajutor. Împreună, putem salva vieți. Împreună putem schimbă viitorul unor copii. Ajută-ne strângem banii necesari pentru tratamentul copiilor bolnavi și fii parte din societate, contribuie la evoluție, fii alături de aproapele tău.

Depune formularul pentru direcționarea celor 2% din impozitul pe venit și exprimăți dorința o parte din banii plătiți de ține ajungă acolo unde îți dorești, la salvarea vieții unui copil!

AcceptPrivacy Settings

GDPR

Fișierele cookie sunt fișiere mici pe care un site sau furnizorul de servicii le transferă pe unitatea hard disk a computerului prin intermediul browserului Web (dacă permiteți), care permite sistemelor site-ului sau ale furnizorului de servicii să recunoască browserul și sa-si aminteasca anumite informații. De exemplu, folosim module cookie pentru a ne ajuta să ne amintim și să procesăm elementele din coșul dvs. de cumpărături. Ele sunt, de asemenea, utilizate pentru a ne ajuta să înțelegem preferințele dvs. pe baza activității anterioare sau actuale a site-ului, ceea ce ne permite să vă oferim servicii îmbunătățite. De asemenea, folosim cookie-uri pentru a ne ajuta să realizăm date agregate despre traficul site-ului și interacțiunea utilizatorilor cu site-ului, astfel încât să putem oferi o experienta si instrumente mai bune pe site în viitor.

• Asistență în navigare și asigurarea accesului
• Asistență în înregistrarea, conectarea și furnizarea de feedback;
• Memorare pe timpul sesiunii curente a articolelor din coșul de cumpărături și alte preferințe pe care le-ați setat.
• Ne ajuta să înțelegem și să salvăm preferințele utilizatorilor pentru vizitele viitoare