Câteva cuvinte despre asociația noastră

Asociația Misena

Despre Noi

Asociaţia Misena este o organizaţie non-profit care a luat fiinţă din DORINŢA de a arăta lumii că generozitatea poate fi un mod de viaţă. Că uneori poţi “să dai mai departe” chiar în clipele când simţi că nu mai ai nimic. E dovada că oameni obişnuiţi pot schimba lumea prin acte de mărinimie faţă de semenii aflaţi în suferinţă. Pentru că nu există răsplată mai mare decât fericirea de pe feţele acestora când simt că nu sunt singuri pe lume.

Am fost motivaţi în acest demers de faptul că spiritualitatea este prezentă în viaţa tuturor şi este ceea ce ne aduce aproape unii de alţii.

Misiune

Misiunea Asociaţiei constă în promovarea ideii de implicare, responsabilitate şi voluntariat în comunitate, susţinerea ideii de solidaritate umană în vederea acordării de sprijin celor care nu au puterea să ceară ajutor.

Obiectivele asociatiei sunt :

• Identificarea şi prezentarea acelor cazuri în care sănătatea semenilor noştri este pusă la grea încercare. Sperăm ca prin mediatizarea acestor cazuri să găsim soluţii împreună, acces la un tratament adecvat sau ameliorarea condiţiilor de viaţă.
  • Organizarea de acţiuni umanitare, caritabile, de acordare de sprijin material persoanelor defavorizate, în special copiilor şi vârstnicilor, în scopul creşterii calităţii vieţii acestora.
  • Iniţierea şi derularea de proiecte în scopul protecţiei sociale pentru copiii şi tinerii proveniţi din familii defavorizate pentru a preveni abandonului şcolar. În acest scop se urmăreşte acordarea de burse sociale şi/sau burse de studiu, rechizite şi bunuri materiale necesare bunei desfăşurări a activităţii şcolare.

Impreuna vom reusi!

Intotdeauna este nevoie de voluntari! Alătură-te echipei noastre de supereroi şi schimbă în bine viaţa copiilor!

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Aplică chiar acum pentru a deveni voluntar Misena!

AcceptPrivacy Settings

GDPR

Fișierele cookie sunt fișiere mici pe care un site sau furnizorul de servicii le transferă pe unitatea hard disk a computerului prin intermediul browserului Web (dacă permiteți), care permite sistemelor site-ului sau ale furnizorului de servicii să recunoască browserul și sa-si aminteasca anumite informații. De exemplu, folosim module cookie pentru a ne ajuta să ne amintim și să procesăm elementele din coșul dvs. de cumpărături. Ele sunt, de asemenea, utilizate pentru a ne ajuta să înțelegem preferințele dvs. pe baza activității anterioare sau actuale a site-ului, ceea ce ne permite să vă oferim servicii îmbunătățite. De asemenea, folosim cookie-uri pentru a ne ajuta să realizăm date agregate despre traficul site-ului și interacțiunea utilizatorilor cu site-ului, astfel încât să putem oferi o experienta si instrumente mai bune pe site în viitor.

• Asistență în navigare și asigurarea accesului
• Asistență în înregistrarea, conectarea și furnizarea de feedback;
• Memorare pe timpul sesiunii curente a articolelor din coșul de cumpărături și alte preferințe pe care le-ați setat.
• Ne ajuta să înțelegem și să salvăm preferințele utilizatorilor pentru vizitele viitoare