Zi cu fapte bune!

91,662.00 RON
Sumă Donată

Despre aceasta campanie

Fiecare zi este PERFECTA pentru FAPTE BUNE care aduc speranta si zambete pe chipurile celor care intampina provocari de la viata.

Campania “ZI CU FAPTE BUNE” isi propune, sa ofere:

• stare de bine DONATORILOR

• sansa la viata BENEFICIARILOR CAMPANIEI

Campania actuala este dedicata lui 𝑵𝒊𝒄𝒐𝒍𝒂𝒆 𝑩𝒂𝒄𝒊𝒖, 𝒖𝒏 𝒕𝒂𝒏𝒂𝒓 𝒕𝒂𝒕𝒊𝒄 𝒅𝒆 𝒅𝒐𝒂𝒓 26 𝒅𝒆 𝒂𝒏𝒊. 𝑫𝒊𝒂𝒈𝒏𝒐𝒔𝒕𝒊𝒄𝒂𝒕 𝒄𝒖 leucemie (𝑳𝒊𝒎𝒑𝒉𝒐𝒎 𝑳𝒊𝒎𝒑𝒉𝒐𝒃𝒍𝒂𝒔𝒕𝒚𝒄-T ), 𝒔𝒂𝒏𝒔𝒂 𝒍𝒖𝒊 𝒍𝒂 𝒗𝒊𝒂𝒕𝒂 𝒂𝒕𝒂𝒓𝒏𝒂 𝒅𝒆 𝒔𝒖𝒎𝒂 𝒅𝒆 80000 𝒅𝒆 𝒆𝒖𝒓𝒐 (400.000 lei). 𝑬𝒔𝒕𝒆 𝒆𝒏𝒐𝒓𝒎 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒖𝒏 𝒐𝒎, 𝒅𝒂𝒓 𝒂𝒕𝒂𝒕 𝒅𝒆 𝒑𝒖𝒕𝒊𝒏 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒎𝒂𝒊 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒊.

Nu facem o drama din asta, ci pastram atitudinea pozitiva si sufletele deschise.

De Sarbatori, prin Campania “Cozonacul Virtual”, am reusit sa strangem suma de 91.295 lei, care l-a ajutat pe Nicolae sa ajunga la urmatoarea cura de chimioterapie, de care avea nevoie urgenta.

Mobilizarea a fost uimitoare, iar oamenii si-au aratat sufletul IMENS. Am primit donatii de la 10 lei la 50.000 de lei, fiecare suma fiind extrem de importanta.

Continuam sa il sustinem pe Nicolae pentru urmatoarele doua cure de care are nevoie ca sa isi salveze viata.

Devii si tu erou cu o sustinere cat de mica?

Nu uitati ca orice suma, cat de mica ar fi ea, ii este de mare ajutor!

Suma stransa in aceasta campanie il va ajuta pe Nicolae sa-si continue chimioterapia la o clinica din Viena,  Wiener Privat Klinik

• Nicolae a facut doar 2 cure de chimioterapie din cele 5 recomandate. Mai are de facut 3 cure pentru care mai are nevoie de 80.000 euro
  • Suma de 16.000 euro pentru a 3-a cura de chimioterapie s-a strans de sarbatori prin Campania “Cozonacul Virtual”
  • Pentru ultimele 2 cure de chimioterapie Nicolae mai are nevoie URGENT,  64.000 euro. Cu cat se intarzie mai mult cu atat sansa lui de a se vindeca este mai mica.

Se pot face donatii DONATII si prin:

•  trasfer bancar in contul rezervat pentru Nicolae RO43BACX0000000947335008, titular Asociația Misena, deschis la Unicredit Bank
  • prin contract de sponsorizare (in limita a 20% din impozitul pe profit)

Situatia fondurilor stranse pentru Nicolae o gasiti in tabelul de mai jos:

Nr. donatori Campanie Total suma donata (lei)
2 Campanie „Zi cu fapte bune” 120
17 Campanie „Cozonacul virtual” 1,705
4 Campanie „Set masa de Craciun” 470
7 Alte donatii si redirectionari (pesoane fizice) 11,925
9 Sponsorizari firme 76,700
1  Donatii in Eur (pesoane fizice) – 100 eur 495

Doar IMPREUNA vom reusi:

• sa-l ajutam pe Nicolae sa stranga suma necesara pentru a continua chimioterapia

Mai multe

Din  lipsa de fonduri, Nicolae a intrerupt seria celor 5 sedinte de chimioterapie, care sunt singura lui sansa viata.

Dea aceea, facem  apel catre toti cei care ne-ati fost alaturi inca de la infiintare, dar si catre cei care doresc sa se alature echipei  Asociației Misena, sa-l ajutam pe Nicolae sa traiasca ca sa-si vada baietelul crescand.

Spor la fapte bune!

POVESTEA LUI NICOLAE

”Numele meu este Nicolae și am 26 de ani. Impreuna cu minunata mea sotie si baietelul nostru de doar 2 ani si 5 luni, aveam o familie fericita iar viata noastra era una normala. Ce puteam sa-mi doresc mai mult?

Totul s-a prabusit, intr-o clipa, cand am aflat ca sufar de leucemie (Limfom limfoblastic-T. Socul a fost puternic pentru mine si familia mea. Am incercat sa cautam solutii, iar singura speranta a venit de la o clinica privata din Viena , Wiener Privat Klinik. Medicii de acolo s-au oferit sa ma ajute; au estimat o sansa de supravietuire de 80% daca urmez tratamentul propus ei.

Cand am aflat costul estimativ al tratamentului, 140.000 euro, care consta intr-o serie de investigatii si interventii (incluzand si 5 cure de chimioterapie) mi-a fost greu sa inteleg ca sansa mea la viata depindea de o suma imensa, de care eu si familia mea nu dispuneam si nici macar nu aveam idee cum o sa facem rost de bani.

Speranta a venit de la oamenii cu suflet, la care am apelat si care ne-au ajutat sa strangem o parte din bani. Am inceput tratamentul, am facut si primele 2 cure de chimio, insa banii pe care am reusit sa-i strangem s-au terminat. Pentru a finaliza seria celor 5 cure de chimio mai am nevoie de 80.000euro.

Nu vreau sa ma gandesc ca nu voi putea sa fiu alaturi de fiul meu in momentele frumoase sau grele, prin care va trece in viata. Pentru el si familia mea imi doresc sa continui aceasta lupta, dar fara ajutorul vostru nu voi reusi sa inving boala. Va rog ajutati-ma sa traiesc!