Vlad Leontin

Personal Info

n

Campanie

Dreptul la o inima sanatoasa

Cu ce il putem ajuta pe Valentin?

Valentin are nevoie de ajutor financiar pentru interventie chirugicala de transplant.

Varsta

37 ani

h

Diagnostic

Insuficienta renala cornica.

Timp ramas pentru stragerea fondurilor

Ziua(e)

Oră(e)

Minute(e)

Secunde(e)

Pentru cei care doresc sa-I ajute cu donatii prin transfer bancar va punem la dispozitie contul:

• Titular Budacu Ana-Maria
    Cont (ron): RO11BRMA0999100070710862 (lei)
    Banca: Banca Romaneasca – suc. Rahova

Cum a debutat boala:

In anul 2010 a fost diagnosticat cu Boala renala cronica (BRC sa Insuficienta reanala Cronica) pe fond de Neforpatie.
Din Aprilie 2015 a intrat in programul de hemodializa.
Ca urmare a atrofierii ambilor rinichi, viata lui este in pericol. Vlad Leontin a primit o noua sansa la viata, donatorul fiind gasit intr-un timp destul de scurt. Donatorul va fi chiar mama sa, care va dona propriul rinichi pentru a-si salva fiul.

In Septembrie 2015, a fost programat pentru transplant renal. Costurile estimative, pentru tot ceea ce implica procedura de recoltare de la donator si transplant renal, se ridica la aprox. 10.000 (zecemii) lei.

Update caz:

18.09.2015 Vlad Leontin a fost supus procedurii de transplant pulmonar la Spitalul Clinic Fundeni din Bucuresti. Acum este acasa impreuna cu familia, insa perioada de recuperare  este  de lunga durata. Sa ne rugam ca rinichiul primit de Vlad sa preia functiile ambilor sai rinichi, pentru ca el sa poata duce o viata normala alaturi de familia sa.

Multumim tuturor oamenilor cu suflet, sensibili, care au inteles ca fara sustinerea noastra Vlad Leontin risca sa-si piarda viata!