Un tatic are nevoie de ajutor pentru a-si creste singur copilul!

andreiPovestea lor a inceput inca de la nasterea micutului cand medicii au constatat ca Andrei are Tetralogie Fallot, o malformatie cardiaca.

Andrei, crescut doar de tatal lui, este foarte prietenos si lipicios.
La doar doi ani si jumatate Andrei a suferit o interventie pe cord, in Italia. A fost sprijinit in acest sens de Fundatia Mereu Aproape.

In luna Septembrie 2014 au fost evacuati amandoi din camera in care locuiau, o camera la curte (casa respectiva urma sa fie demolata) si au fost la un pas sa ramana pe strada. Ar fi fost foarte bine pentru ei daca ar fi gasit sa se mute intr-un centru social, chiar si pentru cateva luni, insa acest lucru nu a fost posibil, asa ca au gasit o camaruta in mansarda unei cladiri, complet neizolata, unde au locuit o perioada. Acum, Andrei si tatal lui locuiesc intr-o garsoniera inchiriata de o familie cu suflet care plateste chiria si intretinerea.

Tatal ar vrea sa munceasca (in constructii sau ca bucatar) dar deocamdata nu are cu cine sa lase copilul deoarece la controlul medical din Decembrie 2014, Andrei nu a primit inca avizul medicului de a intra in colectivitate, imunitatea lui fiind foarte scazuta riscul de inbolnavire este ridicat.

In campania de Mos Nicolae si Mos Craciun, initiata de Nicoleta Tintea si Fundatia Sfantul Nicole si Sfantul Efrem, familia Bereschi a intalnit oameni minunati care le-au intins o mana de ajutor. Au primit alimente, imbracaminte si jucarii pentru Andrei, sume de bani dar, cel mai important, au primit o locuinta. Oameni cu suflet mare au inchiriat pentru ei o garsoniera pentru a trai in conditii umane. S-au oferit sa achite mare parte din chirie si intretinerea pana cand Andrei va avea voie sa mearga la gradinita iar tatal lui sa se poata angaja.

Chiar si asa se descurca foarte greu, au nevoie in continuare de sprijinul nostru, pentru ca singurul venit este alocatia celui mic si ajutorul de handicap. Au nevoie de sprijin pentru plata chiriei si pentru alimente, tatal fiind preocupat in special de alimentatia copilului. Andrei are nevoie de alimente potrivite varstei lui: lapte, oua, paine, fructe, legume, iaurturi etc. dar si de pampers.
Cei care vor sa-i ajute pot lua legatura cu tatal lui Andrei – Marius Bereschi la numarul 0774.649.506.

Se pot face:

1) Donatii in contul tatalui lui Andrei:
Titular Marius Bereschi
Cont (lei): RO30CECEC001946302376511, deschis la CEC Bank, sucursala Latina

Donatii

Poti dona orice suma pentru a sustine cazurile noastre.

Banca:

UNICREDIT suc. N. Grigorescu.

Cont IBAN (RON): RO38BACX0000000947335001

Cont IBAN (EUR): RO11BACX0000000947335002 (swift BACXROBU)

Fii sociabil!