Sara Alexandra Baracea

9,206 RON of 9,000 RON raised
RON

Introdu alta suma

Select Payment Method
Personal Info

n

Campanie

Boli rare
I

Start campanie

16.02.2017

Cum o putem ajuta pe Sara?

Sara are nevoie de aprox. 2000 Euro pentru investigatii amanuntite si interventie/intervenții chirurgicale.

Varsta

5 luni
h

Diagnostic

Sara s-a nascut cu malformatii urogenitale

Timp ramas pentru stragerea fondurilor

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Pentru cei care doresc sa o ajute pe Sara cu donatii prin transfer bancar va punem la dispozitie contul asociatiei:

Titular: Asociatia Misena
Banca:UNICREDIT suc. N. Grigorescu.
Cont IBAN (RON):RO38BACX0000000947335001

Cu mentiunea: Donatie pentru Sara Alexandra

Cum a debutat boala:
Sara s-a născut cu o multime de malformatii urogenitale si a suferit prima interventie chirurgicala in primele ore de viata. Au urmat alte doua interventii dar din pacate niciuna nu a reusit sa o scoata din suferința.
Cu 12 zile in urma micuta Sara a fost externata cu urmatoarele diagnostice:

 • reflux vezico-ureteral sx
 • ureter sx ectopic
 • infectii cu klebsiella pneumoniae multirezistente
 • uretero-idronefroza sx III
 • agenezia renala dx
 • prolaps colostomie (operat)
 • anemie post operatorie
 • hematurie
 • colostomie divizata colon descendent
 • cloaca cu canal comun lung
 • malnutriție proteino-calorica
 • transfuzii sanguine
  Toate aceste diagnostice sunt extrem de grave si totusi micuta a fost externata intr-o stare greu de imaginat. Cazul micutei a fost prezentat domnului profesor doctor Vincenzo di Benedetto, care a ramas fara cuvinte, a spus doar atat: „Aduceti fetita urgent, dar pana ajunge aici sa faca neaparat tratament cu antibiotic pentru ca altfel se imbolnaveste si singurul rinichi pe care il are, si acela cu probleme”.

O familie minunata a sarit in ajutorul parintilor Sarei cu banutii necesari pentru a-i putea face pasaportul si a cumpara cateva lucruri esentiale fetitei in starea actuala.
Saptamana viitoare Sara si mamica ei vor merge la o clinica din Italia, unde va fi preluata de  domnul profesor doctor Vincenzo di Benedetto, pentru investigații amanuntite si interventie/intervenții chirurgicale.

Update caz:
04.04.2017Sara a iesit din operație, totul a decurs foarte bine; i-au inchis orificiul unde avea prolaps. Au început si dilatatiile, totul este foarte bine. Peste 2 săptămâni va fi intervenția pentru schimbarea cateterului de la rinichi, Domnul profesor a spus ca daca e totul in ordine dupa o saptamana, doua plecam acasa.”
24.03.2017 Sara a fost operata, totul a decurs normal, ea isi revine foarte bine. Vom mai ramane aici o luna de zile timp in care vor face tot posibilul sa ii fie cat mai bine Sarei. Inainte de intoarcerea in Romania va mai avea o alta intervenție pentru schimbarea catetetului deja implantat care ii ajuta rinichiul sa funcționeze cat mai normal. Dupa revenirea in Romania vom continua acasa dilatatiile si la 3 luni de la externare vom reveni la clinica, daca totul va decurge bine i se va inchide colostoma si va iesi cu scaunul normal.”
28.02.2017 Sara Alexandra Baracea a ajuns cu bine vineri la Clinica din Italia. Aici, in urma investigatiilor la care a fost supusa, s-a descoperit ca are bronsiolita ( inflamare a bronhiolelor, care este determinata de virus si apare frecvent la copiii mici). Pentru a indeparta infectia i se administreaza tratament cu antibiotic. In speranta ca saptamana aceasta va scapa de infectie, saptamana viitoare se vor face toate investigatiile pentru interventia chirurgicala (estimata pe 20 Martie), prima din seria de interventii care vor urma in vederea corectarii multiplelor malformatii uretrogenitale cu care micuta Sara s-a nascut.