ANDREI Curceanu poza articol

Update 09.05.2016
Va multumim tuturor celor care i-ati oferit lui Andrei Sansa la viata!
Andrei a fost externat, insa va fi tinut sub observatia atenta a medicilor o buna perioada de timp. Va ramane deocamdata in Italia, impreuna cu familia, pana ce medicii isi vor da acordul sa se intoarca acasa.

Update 22 martie 2016 Andrei a fost supus interventiei chirurgicale pentru o alungire de intestin. A fost o interventie este extrem de grea si riscanta.

Andrei-Gabriel Curceanu sufera de o malformatie grava si trebuie sa se opereze pentru a trai!

In varsta de 9 luni, Andrei sufera de o malformatie grava, atrezie jejunala congenitala, care nu ii permite sa se dezvolte normal si, in plus ii pune viata in pericol. Aceasta malformatie este asociată cu sindrom de intestin scurt, malnutritie si anemie severa.

Inca de la nastere Andrei a suferit 3 interventii chirurgicale, dar fara rezultat. La 9 luni cantareste doar 3.2 kg si fara ajutorul nostru risca sa-si piarda viata. Doamna Doctor Ioana Oprescu, de la Spitalul Clinic de Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti, care de la nasterea lui face tot posibilul pentru a-l mentine in viata, impreuna cu alti medici au sugerat sa fie transferat la un spital din strainate. Din acel moment parintii lui Andrei nu au mai avut liniste pentru ca, pe de o parte nu mai exista nici o speranta de a-l salva pe Andrei in spitalele din tara, pe de alta parte costurile mari pentru transferul si tratarea lui Andrei in strainatate, aprox 30.000 eur, ii ingrozeau fiind o familie modesta.
Gabriela, mama lui Andrei, a cerut ajutor pe o retea de socializare, iar acesta nu a intarziat sa apara. Oameni cu suflet, care au reactionat la strigatul de disperare al unei mame, s-au mobilizat si intr-un timp relativ scurt a venit solutia salvatoare. O romanca stabilita in Italia, Lioara Pop, a luat legatura cu medicul Vincenzo Di Benedetto, de la Policlinica Vittorio Emanuele din Italia (Catania) care sustine ca ii poate salva viata lui Andrei oferindu-i sansa la o viata normala.
Miercuri 13 Ianuarie 2016, Andrei a ajuns cu bine In Italia. La aeroport a fost asteptat de doamna Lioara Pop, care s-a deplasat special in Catania pentru Andrei, de unde a fost preluat cu ambulanta de o echipa de medici ai Policlinica Vittorio Emanuele din Italia. La clinica au fost intampinati chiar de domnul doctor Vincenzo Di Benedetto, apoi a fost dus direct la sectia de terapie unde va fi supus investigatiilor necesare pentru stabilirea pasilor care vor urma pana la interventia chirurgicala. Aici, la terapie intensiva, va fi atent supravegheat de doamna doctor Pasqua Betta, care a facut parte din echipa de medici care l-a asteptat pe Andrei la aeroport, si care va avea grija ca micutul Andrei sa creasca si sa ajunga la greutatea optima necesara intervenției chirurgicale pentru alungire de intestin.

Puteti ajuta cu donatii in conturile:
EUR: RO56BTRLEURCRT0331710201
RON: RO09BTRLRONCRT0331710201
Banca Transilvania
Titular: Bucur Gabriela Cristina (mama lui Andrei) – Tel. 0728.143.643

Mai multe informatii gasiti aici:
https://www.facebook.com/groups/1674509139494331/?fref=nf
https://www.facebook.com/search/top/?q=impreuna%20pentru%20andrei
https://salveazaoinima.ro/campaigns/andrei-gabriel-curceanu/