Florin-Stefan

29,295 RON of 30,000 RON raised
RON

Introdu alta suma

Select Payment Method
Personal Info

n

Campanie

Boli rare

I

Start campanie

11.04.2017

Cu ce il putem ajuta pe Florin-Stefan?

Florin-Stefan are nevoie de mai multe interventii la nivelul memebrelor inferioare si superioare. El trebuie sa mearga aproape lunar la Institutul Ortopedic Rizzoli din Bologna, Italia. Pentru a fi posibil acest lucru, are nevoie de sustinere financiara pentru cheltuielile cu transport si dispozitive medicale personalizate pentru indreptarea graduala a picioarelor.

Varsta

1 an

h

Diagnostic

  • Ectrodactilie bilateral (mana în cleste de homar sau lipsa  a 3 degete)
  • Hemimelie tibiala bilateral (lipsa tibiei)
  • Agnezie raza 1 picior bilateral (lipsa deget)
  • Lipsa rotula genunchi bilateral
  • Femur mai scurt bilateral

Timp ramas pentru stragerea fondurilor

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Pentru cei care doresc sa-l ajute pe Florin-Stefan cu donatii prin transfer bancar va punem la dispozitie contul asociatiei:

Titular: Asociatia Misena
Banca:UNICREDIT suc. N. Grigorescu.
Cont IBAN (RON):RO38BACX0000000947335001

Cu mentiunea: Donatie pentru Florin-Stefan

Cum a debutat boala:

Florin-Stefan s-a nascut cu multiple malfomatii ale membrelor inferioare si superioare. De la nastere, parintii au stat cu baietelul prin spitale dar problemele ortopedice nu s-au putut rezolva in Romania. Cu ajutorul unui om cu suflet mare, Lioara Pop, a fost posibil ca micutul sa ajunga la o clinica din Italia unde a fost vazut de un medic specialist. Va prezentam in detaliu povestea parintilor micutului:

„Baietelul nostru Florin Stefan, care s-a nascut cu multiple malformatii osoase ale membrelor superioare si inferioare (maini si picioare). Dupa iesirea din spital, la data de 11.04.2016, am fost cu el la Bucuresti pentru un consult de specialitate la o clinica de ortopedie pediatrica si atunci a fost diagnosticat cu:
– mana in cleste de homar (ectrodactilie sau lipsa  a 3 degete), bilateral.
– hemimelie tibiala (lipsa tibiei) bilateral.
– agnezie raza 1 (lipsa deget) picior bilateral.

Atunci recomandarea medicului specialist a fost:  dezarticulatia genunchiului, bilateral si protezare.
La data de 14.05.2016, baietelul nostru nu se mai oprea din plans si am hotarat sa-l ducem la spital la Suceava, unde a stat o zi internat, dupa care a fost transferat la Iasi, internat de urgenta si diagnosticat cu:
– Hernie inghino-scrotala dreapta strangulata cu ocluzie intestinala secundara prin încarcerare de ansa ileala si necroza acesteia în sacul herniar.

A fost operat, dar starea lui de sanatate nu a fost favorabila, dupa 6 zile facand peritonita, s-a intrevint chirurgical si i s-a facut ileostomie (anus artificial la nivelul ileonului). Evolutia fiind favorabila la 3 saptamani de la a doua operatie s-a reintervint chirurgical si s-a repus in circulatie tubul digestiv, avand  tranzit intestinal. Dupa aceste 3 operatii la data de 22.06.2016 a fost externat pentru recuperare cu o stare de sanatate buna, dar cu niste valori foarte mari a analizelor de la ficat.
Dupa recuperarea post operatorie, care a durat foarte mult, am dorit sa aflam si o alta parere despre dignosticul baietelului.

Am fost ajutati si am ajuns la un consult la Institutul Ortopedic Rizzoli din Bologna, Italia, pe data de 28.02.2017, aici ni s-a dat alt diagnostic:
– lipsa peroneului bilateral,
– lipsa rotula genunchi bilateral,
– femur mai scurt bilateral.
De aceasta data aici ni s-au dat sperante ca ar putea merge pe piciorusele lui, dar pentru aceasta ar fi nevoie de foarte multe interventii, o perioada foarte lunga de timp si foarte multi bani.
Am fost programati din nou pe data de 22.03.2017 si s-a inceput corecterea graduala a talpei picioruselor cu niste orteze si suntem din nou asteptati pe data de 27.04.2017, de aceea avem nevoie de ajutorul vostru, va rugam ajutati-ne sa-l vedem pe Florin Stefan sa faca primii pasi, sa merga la gradinita si la scoala asa cum merg toti copii, sa-l vedem alergand la joaca cu ceilalti copii, sperand la o copilarie fericita.

Va rugam din inima si din suflet, ajutati-ne fiecare din putinul vostru!”

Update caz: