Asociatia Misena

Despre noi

Asociaţia Misena este o organizaţie non-profit care a luat fiinţă din DORINŢA de a arăta lumii că generozitatea poate fi un mod de viaţă. Că uneori poţi “să dai mai departe” chiar în clipele când simţi că nu mai ai nimic. E dovada că oameni obişnuiţi pot schimba lumea prin acte de mărinimie faţă de semenii aflaţi în suferinţă. Pentru că nu există răsplată mai mare decât fericirea de pe feţele acestora când simt că nu sunt singuri pe lume.

Am fost motivaţi în acest demers de faptul că spiritualitatea este prezentă în viaţa tuturor şi este ceea ce ne aduce aproape unii de alţii.

Obiectivele asociatiei sunt

  • Identificarea şi prezentarea acelor cazuri în care sănătatea semenilor noştri este pusă la grea încercare. Sperăm ca prin mediatizarea acestor cazuri să găsim soluţii împreună, acces la un tratament adecvat sau ameliorarea condiţiilor de viaţă.
  • Organizarea de acţiuni umanitare, caritabile, de acordare de sprijin material persoanelor defavorizate, în special copiilor şi vârstnicilor, în scopul creşterii calităţii vieţii acestora.
  • Iniţierea şi derularea de proiecte în scopul protecţiei sociale pentru copiii şi tinerii proveniţi din familii defavorizate pentru a preveni abandonului şcolar. În acest scop se urmăreşte acordarea de burse sociale şi/sau burse de studiu, rechizite şi bunuri materiale necesare bunei desfăşurări a activităţii şcolare.
Z

Misiune

Misiunea Asociaţiei constă în promovarea ideii de implicare, responsabilitate şi voluntariat în comunitate, susţinerea ideii de solidaritate umană în vederea acordării de sprijin celor care nu au puterea să ceară ajutor.

 

Donatii

Poti dona orice suma pentru a sustine cazurile noastre.

Banca:

UNICREDIT suc. N. Grigorescu.

Cont IBAN (RON): RO38BACX0000000947335001

Cont IBAN (EUR): RO11BACX0000000947335002 (swift BACXROBU)

Fii sociabil!