Cristian Radea

5,667 RON of 24,000 RON raised
RON

Introduceti suma

Select Payment Method
Personal Info

n

Campanie

Tetrapareza

I

Start campanie

8.06.2015

Cu ce il putem ajuta pe Cristian?

Cristian are  nevoie de aprox. 24.000 lei/an pentru recuperare medicala prin kinetoterapie, pampers, servetele umede si creme.

Varsta

24 ani

h

Diagnostic

Tetrapareza spastica cu predominanta parapareza.

Timp ramas pentru stragerea fondurilor

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Pentru cei care doresc sa-I ajute cu donatii prin transfer bancar va punem la dispozitie contul:

  • Titular Radea Viorel (tatal lui Cristian)

Cont in lei: RO76RZBR0000060011712648, deschis la Raiffeisen BANK
PayPal: cristianradea@yahoo.com

Cum a debutat boala:

La doar 20 de ani a ramas paralizat de la piept in jos in urma unui grav accident rutier, cand, in timpul serviciului fiind pe un motoscuter, un autobuz i-a taiat calea.
A stat in coma indusa 2 luni, dupa care s-a trezit si nu a mai simtit nimic. De atunci a trecut pe langa moarte de cateva ori, a suportat 6 operatii grele, sansa lui de supravietuire fiind de 1%. Cristian nu s-a dat batut, a luptat cu moartea. S-a trezit si vorbeste insa, spune el, nimic nu mai este la fel!

Face eforturi mari pentru a merge mai departe, a invatat sa ia totul de la capat si are speranta in Dumnezeu, ca intr-o buna zi va merge din nou.
Familia lui face eforturi financiare uriase pentru a-l sustine, pentru a-l ajuta sa mearga mai departe. Din pacate costul tratamentului (sedinte zilnice de kinetoterapie, medicamente, consultatiile periodice, produse de igiena, etc.) depaseste 4000 lei/luna. Fara ajutorul nostru nu are cum sa mearga mai departe.
Cea mai buna performanţa a lui Cristian, dupa accident si pana acum, este aceea ca poate sta timp de trei ore intr-un scaun cu rotile si isi poate folosi, o parte din degetele de la maini… Recuperarea este de lunga durata iar costurile sunt foarte mari pentru familia lui. Lunar trebuie sa faca rost de aceasta suma pentru a nu intrerupe tratamentul ceea de ar duce la incetinirea procesului de recuperare dar si la anularea a tot ceea ce a reusit prin recuperare dupa atata efort.
Sloganul lui Cristian este: “Inca o zi, inca un pas!”
Daca doriti sa contribuiti la parcurgerea acestui drum anevoios al recuperarii sale fizice, pas cu pas, orice ajutor este binevenit!

Cristi are nevoie si de prieteni, de oameni dispusi sa-l viziteze din cand în cand, sa ii trimita un mesaj pe facebook (Radea Cristian), avand in vedere ca in perioada rece sta numai in casa iar cand iese afara trebuie sa apeleze la ambulanta crucea rosie deoarece singur nu poate sa faca un transfer pe scaun.
Ce poate fi mai emotionant decat “Povestea lui Cristian”, scrisa sub emotia trairilor sale din ultimii 4 ani?

Povestea lui o gasiti aici:
http://cristimerge.ro/povestea/

Mai multe detalii si informatii puteti gasi pe pagina sa de facebook sau pe blog-ul sau:
https://www.facebook.com/pages/Radea-Cristian/1404690376415220
http://radeacristian.blogspot.ro/

Aici puteti sa ascultatţi un reportaj de la Radio Trinistas, despre povestea acestui tanar invingator.
https://www.facebook.com/photo.php?v=683611265005259&set=vb.1404690376415220&type=2&theater

De curand a aparut la emisiunea lui Teo pe postul TV Kanal D
https://www.facebook.com/Radea-Cristian-1404690376415220/
Pentru mai multe detalii il puteti suna pe Cristian la numarul de telefon 0737.212.731, sau pe mama sa Virginia Radea, telefon 0763.226.967.

Update caz: