Cristian Rinder

7,300 RON of 10,000 RON raised
RON

Introdu alta suma

Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 500 RON

n

Campanie

Dreptul la o inima sanatoasa

Cu ce il putem ajuta pe Cristian?

Cristian are nevoie de ajutor pentru tratamentul care ii poate salva viata.

Varsta

13 ani

Timp ramas pentru stragerea fondurilor

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Pentru cei care doresc sa-I ajute cu donatii prin transfer bancar va punem la dispozitie contul mamiei lui Alex:

  • Titular Rinder Bianca Andreea
    Cont (ron): RO53INGB0000999901158234
    Banca: ING Bank

Cum a debutat boala:

Cristian-Andrei Rinder sufera de o forma rara de leucemie si are nevoie de ajutor!

Cristian-Andrei, micutul de 3 ani, a fost diagnosticat in vara anului 2015, cu leucemie acuta limfoblastica cu celule B mature, denumita si limfom Burkitt si are nevoie de 80.000 eur pentru a incepe tratamentul intr-o clinica din Cehia.

Desi a urmat neintrerupt tratamente peste tratamente, medicii din Romania nu i-au dat baietelului nicio sansa, precizandu-le parintilor ca au fost epuizate toate tipurile de tratament disponibile la noi in tara. Parintii nu au acceptat „verdictul” medicilor si au cautat ajutor in spitalele din strainatate, insa sansa de supravietuire a copilului lor are un pret prea mare, pe care nu si-l pot permite…80.000 eur.

„A facut chimioterapie la Spitalul Sf. Maria din Iasi, dupa primele doua luni, rezultatul era incurajator, insa nu dupa mult timp i-a aparut o formatiune noua in obraz. La biopsie a relevat celule tumorale Burkitt. Au fost transferati de urgenta la Spitalul din Timisoara, baiatul, nora si nepotelul, pentru a putea beneficia de un alt tratament. Daca raspundea pozitiv organismul, putea fi vorba de un transplant de maduva, insa nu are nicio sansa. Acesta este raspunsul medicilor. Boala a tot progresat, in ciudat curelor de chimioterapie. Pe scurt, medicii au zis clar ca in Romania nu mai exista alt tratament, sa asteptam inevitabilul”, povesteste printre lacrimi Vasile Rinder, bunicul baietelului Cristian Andrei.
Familia Rinder s-a mutat de 7 luni la Timisoara, pentru a putea fi aproape de medicii de acolo, care inca lupta pentru a-i salva viata. Mama, Bianca, este internata cu baietelul in spital, iar tatal sta in gazda, pentru a putea fi alaturi de ei. Medicii au inceput sa ii administreze un tratament mai puternic, insa fara rezultate. Pentru a nu pierde sansa de a-l putea trata, parintii au contactat mai multe spitale din Europa si din Statele Unite ale Americii, care l-ar putea trata pe micut de boala necrutatoare.

„Din toate e-mail-urile trimise spitalelor care fac studii clinice, doar doua ofera o sansa cat de mica: in Cehia si SUA. In Cehia costa 80.000 de euro pentru doar patru luni de tratament. In America, de la spitalul din Boston, ni s-a spus ca exista un studiu clinic disponibil, dar ar trebui sa ne deplasam acolo pentru evaluarea starii actuale de sanatate, cu toate costurile aferente”, continua bunicul micutului.

Parintii baietelului au nevoie disperata de ajutorul tuturor care binevoiesc sa doneze pentru Cristian. In speranta ca se vor gasi persoane ii pot oferi lui Cristian sansa la o noua viata, pot face o donatii in conturile:

Cont (lei): RO53INGB0000999901158234 – ING Bank, Titular Rinder Bianca Andreea
Cont (eur): RO37RNCB0718113242590001 – BCR, Titular Rinder Ionut
Cont (usd): RO10RNCB0718113242590002  – BCR, Titular Rinder Ionut
Swift: RNCB RO BU
Contul de paypal: johnclaudiu•yahoo.com

Pe conturile de socializare au aparut grupuri pentru a-l ajuta pe Cristian, prin mai multe licitatii, iar banii au ca destinatie conturile parintilor. „Timpul, din pacate, este scurt. Nu avem nicio posibilitate sa platim prima transa de 20.000 de euro. Au zis ca sansele de supravietuire sunt de vreo trei-patru saptamani, ar trebui foarte repede sa plecam in Cehia”, povesteste bunicul, Vasile Rinder.

Mediatizare:

https://www.facebook.com/Sa-il-salvam-pe-ingerasul-Cristian-Andrei-1006115422759957/
http://www.bzi.ro/iesenii-il-pot-ajuta-pe-acest-micut-sa-aiba-o-noua-sansa-la-viata-medicii-i-au-mai-dat-putin-timp-foto-video-535309
http://www.oradestiri.ro/povestea-emotionanta-a-lui-andrei-un-luptator-la-3-ani-drama-prin-care-trece-a-impresionat-mii-de-oameni#.VqEW5VJkEdV
https://salveazaoinima.ro/campaigns/andrei-rinder/

 

Update caz:

7 Iulie 2016:

Dupa aproape un an de suferinta si lupta cu boala, dupa ce la un moment dat toti am sperat ca va fii bine, micutul luptator a pierdut lupta cu necrutatoare boala.
Astazi la ora 6.00 ingerasul Cristian si-a inaltat aripile spre cer. Dumnezeu sa te aiba in paza pui mic! Vei ramane ca o amprenta in inimile noastre, cei care am luptat alaturi de tine in speranta ca vom invinge! Suntem mai determinati ca oricand sa nu renuntam, sa luptam pentru a oferi o Sansa la viata tuturor celor care au nevoie de noi!

Dumnezeu sa te odihneasca in pace!