Catalin-Roberto Gheorghe

18,600 RON of 18,600 RON raised
RON

Introdu alta suma

Select Payment Method
Personal Info

n

Campanie

Dreptul la o inima sanatoasa

I

Start campanie

04.04.2017

Cu ce il putem ajuta pe Catalin-Roberto?

Catalin-Roberto a suferit o interventie chirurgicala pe cord in 2015, iar acum el are nevoie URGENT de 20.000 lei pentru o noua interventie, altfel viata lui este in pericol. Interventia se va face la spitalul Monza din Bucuresti.

Varsta

2 ani si 5 luni

h

Diagnostic

Malformatie cardiaca: defect septal ventricular stang (operat in 2015), stenoza aortica subvalvulara severa, insuficienta cardiaca cls.II

Timp ramas pentru stragerea fondurilor

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Pentru cei care doresc sa-l ajute pe Catalin-Roberto, cu donatii prin transfer bancar, va punem la dispozitie contul asociatiei:

Titular: Asociatia Misena
Banca:UNICREDIT suc. N. Grigorescu.
Cont IBAN (RON):RO38BACX0000000947335001

Cu mentiunea: Donatie pentru Roberto

Pentru mai multe detalii puteti lua legatura cu tatal, Ion Gheorghe, la numarul de telefon 0736.664.365

 


				

Cum a debutat boala:

Tatal ne prezinta pe scurt situatia medicala a lui Catalin-Roberto:
 
„Va scriu in legatura cu o situatie deosebit de grava in ceea ce priveste starea medicala a copilului meu, Gheorghe Catalin Roberto.
Imediat dupa nastere a fost diagnosticat cu malformatie cardiaca: defect septal ventricular. Sub indrumarea domnului doctor Mircea Cotul, doctor specialist in cadrul spitalului Monza din Bucuresti, a fost operat cu succes, in data de 22 Iunie 2015. Ii multumim din toata inima domnului doctor Mircea Cotul, atat pentru profesionalismul de care a dat dovada, operatia fiind un succes, cat si pentru efortul depus pentru a ne ajuta in legatura cu strangerea de fonduri necesare interventiei de la acel moment.
 Urmand sfatul domnului doctor Mircea Cotul, situatia medicala a copilului meu, Gheorghe Catalin Roberto, este una extrem de grava deoarece au aparut alte complicatii. Prin urmare Catalin trebuie operat urgent spre sfarsitul lunii Aprilie 2017. Suma care trebuie stransa pentru a-l putea opera este de 20.000 RON, operatie care se va desfasura tot in cadrul Spitalului Monza sub indrumarea domnului doctor Mircea Cotul. Din pacate, nici noi si nici familiile din care provenim atat eu cat si sotia mea Lucica Dumitrela, nu beneficiem de mijloce financiare pentru a-l putea opera pe micut. Locuim in Municipiul Fetesti la familia parintilor mei. De cateva luni de zile, nici eu nici sotia nu avem un loc de munca stabil. Ce-i drept, in Municipiul Fetesti, sansa de a gasi un loc de munca este foarte mica.
 De asemenea, am dori sa mentionam ca mai avem in intretinere un copil de 5 anisori, care se numeste Madalina. Multumim Lui Dumnezeu ca este sanatoasa, frumoasa, zambeste,  si merge la gradinita.”

 

Update caz: