Impreuna daruim fericire!

Nu-ti trebuie un motiv ca sa ajuti oamenii. Ofera sansa la o viata normala. Orice suma donata poate ajuta la salvarea unei vieti. Nu ramane indiferent! In locul lor putea sa fie oricine.
Inscriere campanii umanitare

Campanii active

Niciun Rezultat

Pagina căutată nu a fost găsită. Încercați o căutare mai profundă sau folosiți navigarea de deasupra pentru localizarea postării.

Campanii incheiate

Niciun Rezultat

Ai nevoie de ajutor?

Citeste AICI criteriile de selectie pentru campaniile umanitare

Daca aveti nevoie de ajutor sau daca stiti pe cineva care are nevoie de ajutor ne puteti contacta. Cazul umanitar trimis de dvs. va fi mediatizat NUMAI DACA exista un site, pagina facebook sau un blog in care respectivul caz este prezentat si insotit de documente doveditoare care vor demonstra ca este un caz real. Asociatia Misena promoveaza CAZURI UMANITARE venind in intampinarea persoanelor care au nevoie de mediatizare, respectiv persoane cu probleme grave de sanatate (urgente medicale, interventii chirurgicale complexe, etc.) si cazuri sociale in care ajutorul financiar este absolut necesar.

Vrei sa ajuti?

Vrei sa ajuti financiar sau sa fii voluntar pentru stragerea de fonduri pentru cazurile asociatiei? Scrie-ne si ajuta-ne sa ajutam!