Update 12 decembrie 2014:

Bianca a fost operata pe data de 10.12.2014. Medicii care au efectuat interventia au stabilit ca este nevoie de implantarea a doua dispozitive tip umbreluta pentru a acoperi mare parte din perforatiile aflate pe unul din pereti si asa foarte subtire. Au mai ramas doua perforatii neacoperite, dar medicii spera ca nu-i vor crea probleme Biancai. A fost externata pe data de 11.12.2014 insa va fi tinuta sub observatie medicala o perioada pentru a urmari reactia organismului la implant.
Costul final al interventiei a fost de aproximativ 12.000 eur. Parintii Biancai au reusit, cu ajutorul oamenilor cu suflet, sa adune aproape toata suma, ramanand o diferenta de aprox. 6000 ron (pentru care au deja promisiuni). Suma trebuie achitata pana pe 05.01.2015.
Pentru donatiile obtinute de asociatia noastra pentru Bianca, am primit acordul parintilor de a-i directiona catre alte cazuri. Le multumim pentru acest gest nepretuit!

Bianca in varsta de 12 ani are nevoie de jutorul nostru urgent!

La nastere a fost diagnosticata cu defect septal interatrial, fenestrat anevrismal, cu shunt stanga dreapta si cavitati drepte dilatate, cu semnificatie hemodinamica importanta. Medicii au sperat ca, o data cu cresterea, defectul sa se repare de la sine. Insa acest lucru nu s-a intamplat, iar starea fetitei s-a agravat. Avand in vedere modificarile structural survenite la nivelul cordului, ca si consecinta directa a prezentei defectului septal interatrial se impune urgentarea tratamentului prin manevra interventionala de tip minim-invaziva.

Bianca va fi supusa, de urgenta, unei terapii de prima intentie pentru inchiderea defectului septal interatrial care presupune interventia de implant prin procedura mimim-invaziva a unui dispozitiv de inchidere tip “umbreluta”.

In aceasta situatie particulara este posibil sa fie nevoie de implatarea a doua dispozitive de inchidere pentru rezolvarea tuturor orificiilor.

Bianca este programata pentru interventie in data de 09.12.2014 la Centrul de Excelenta in Cardiologie si Radiologie ARES.

Costul interventiei va fi de 7.500 euro sau 12.000 euro, in functie de necesitatea de a se implanta un dispozitiv sau doua.

Mai multe informatii: https://www.facebook.com/bianca.ioana.33633

Persoanele care au posibilitate si doresc s-o ajute pe Bianca o pot face donand chiar si cea mai mica suma de bani in conturile afisate mai jos sau pot lua legatura direct cu tatal ei, Maciuca Claudiu (0729404893).

• Titular cont: MACIUCA CLAUDIU NELU, deschis la BCR- Voluntari

Cont RON: RO16 RNCB 0093 0474 5849 0001

Cont EURO: RO86 RNCB 0093 0474 5849 0002, swift: RNCB RO BU

Puteti face donatii pentru Bianca si in contul Asociatiei Misena, cu mentiunea pentru BIANCA IOANA MACIUCA:

Titular Asociatia Misena, banca Unicredit Tiriac, sucursala N. Grigorescu

Cont RON – RO38 BACX 0000 0009 4733 5001

Cont EURO – RO11 BACX 0000 0009 4733 5002 – Swift BACXROBU

Poti dona rapid prin Pay Pal aici: