Andrei M.

500 RON of 5,000 RON raised
RON

Introduceti suma

Select Payment Method
Personal Info

n

Campanie

Boli rare

I

Start campanie

01.04.2016

Cu ce il putem ajuta pe Andrei?

Andrei are nevoie de ajutor financiar pentru tratament.

Varsta

16 ani

h

Diagnostic

Boala Crohn – forma ileo-colonca, eritem nodos, anemie hipocroma, hipotrofie ponderala.

Timp ramas pentru stragerea fondurilor

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Pentru cei care doresc sa-I ajute cu donatii prin transfer bancar va punem la dispozitie contul mamiei lui Andrei:

  • Titular Enache Ionela
    Cont (ron): RO36BTRLRONCRT0334439101
    Banca: banca Transilvania, ag. Adjud

Pentru mai multe detalii puteti suna la numarul de telefon 0761.321.602 – raspunde doamna Enache.

Cum a debutat boala:

Din luna mai 2015 Andrei se afla in evidentele Spitalului Clinic de Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti, unde este nevoit sa vina pentru tratament de doua ori pe luna. Andrei locuieste, cu chirie, impreuna cu mama lui, parintii lui fiind divortati. Venitul lunar este de aprox. 1000 lei (indemnizatia de Asistent personal a mamei si alocatia lui Andrei). Numai costurile cu transportul pana la Bucuresti/luna se ridica la aprox. 500lei, la care se adauga costul cu alimentatia care trebuie sa fie una speciala, tinand cont de boala de care sufera Andrei.

Ca urmare a neintelegerilor cu tatal, care refuza sa faca partajul dupa divort, Andrei si mama lui au fost nevoiti sa se mute cu chirie adaugandu-se astfel la cheltuieli chiria, intretinerea si utilitatile.

Pana sa se imbolnaveasca Andrei, mama lui lucra ca vanzatoare. Cu greu se descurcau si atunci, reuseau insa din salariul mamei si alocatia lui Andrei sa-si acopere cheltuielile pe luna. De cand Andrei s-a imbonavit, mama a fost nevoita sa umble cu el prin spitale pierzandu-si astfel locul de munca. In prezent mama are o indemnizatie de Asistent personal al lui Andrei insa nu reusesc sa faca fata cheltuielilor ramanand astfel in urma cu chiria pe 7 luni (aprox. 3150 lei), lumina 200 lei, gaze 2500 lei.

Andrei este elev in clasa a X-a la Liceul Teoretic Emil Botta si ca orice adolescent de varsta lui are nevoie de imbracaminte, incaltaminte, rechizite pentru scoala, etc.

Andrei si mama lui au nevoie de ajutorul nostru! Au nevoie sa le fim alaturi pentru a trece peste aceasta perioada dificila din viata lor.

 

Update caz: