Andrei Curceanu

n

Campanie

Boli rare

Cu ce il putem ajuta pe Andrei?

Andrei are nevoie de ajutor financiar pentru interventie chirugicala.

Varsta

9 luni
h

Diagnostic

Atrezie jejunala congenitala, asociată cu sindrom de intestin scurt, malnutritie si anemie severa.

Timp ramas pentru stragerea fondurilor

Ziua(e)

Oră(e)

Minute(e)

Secunde(e)

Pentru cei care doresc sa-I ajute cu donatii prin transfer bancar va punem la dispozitie contul:

• Titular Bucur Gabriela Cristina (mama lui Andrei)
    Cont (ron): RO09BTRLRONCRT0331710201
    Banca: Transilvania

Pentru mai multe detalii puteti suna la numarul de telefon 0728.143.643 – raspunde doamna Bucur.

Cum a debutat boala:

Andrei-Gabriel Curceanu sufera de o malformatie grava si trebuie sa se opereze pentru a trai!

In varsta de 9 luni, Andrei sufera de o malformatie grava, atrezie jejunala congenitala, care nu ii permite sa se dezvolte normal si, in plus ii pune viata in pericol. Aceasta malformatie este asociată cu sindrom de intestin scurt, malnutritie si anemie severa.

Inca de la nastere Andrei a suferit 3 interventii chirurgicale, dar fara rezultat. La 9 luni cantareste doar 3.2 kg si fara ajutorul nostru risca sa-si piarda viata. Doamna Doctor Ioana Oprescu, de la Spitalul Clinic de Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti, care de la nasterea lui face tot posibilul pentru a-l mentine in viata, impreuna cu alti medici au sugerat sa fie transferat la un spital din strainate. Din acel moment parintii lui Andrei nu au mai avut liniste pentru ca, pe de o parte nu mai exista nici o speranta de a-l salva pe Andrei in spitalele din tara, pe de alta parte costurile mari pentru transferul si tratarea lui Andrei in strainatate, aprox 30.000 eur, ii ingrozeau fiind o familie modesta.
Gabriela, mama lui Andrei, a cerut ajutor pe o retea de socializare, iar acesta nu a intarziat sa apara. Oameni cu suflet, care au reactionat la strigatul de disperare al unei mame, s-au mobilizat si intr-un timp relativ scurt a venit solutia salvatoare. O romanca stabilita in Italia, Lioara Pop, a luat legatura cu medicul Vincenzo Di Benedetto, de la Policlinica Vittorio Emanuele din Italia (Catania) care sustine ca ii poate salva viata lui Andrei oferindu-i sansa la o viata normala.
Miercuri 13 Ianuarie 2016, Andrei a ajuns cu bine In Italia. La aeroport a fost asteptat de doamna Lioara Pop, care s-a deplasat special in Catania pentru Andrei, de unde a fost preluat cu ambulanta de o echipa de medici ai Policlinica Vittorio Emanuele din Italia. La clinica au fost intampinati chiar de domnul doctor Vincenzo Di Benedetto, apoi a fost dus direct la sectia de terapie unde va fi supus investigatiilor necesare pentru stabilirea pasilor care vor urma pana la interventia chirurgicala. Aici, la terapie intensiva, va fi atent supravegheat de doamna doctor Pasqua Betta, care a facut parte din echipa de medici care l-a asteptat pe Andrei la aeroport, si care va avea grija ca micutul Andrei sa creasca si sa ajunga la greutatea optima necesara intervenției chirurgicale pentru alungire de intestin.

Update caz:

27.02.2017: Cu sprijinul sponsorului Update Advertising, Andrei va avea asigurat laptele si scutecele timp de un an (Martie 2017- Martie 2018). Lunar, in perioada mentionata, Asociatia va cumpara pentru Andrei 4 cutii/luna (Peptamen Junior, 400 g, Nestle) si un pachet de pampers. Multumim mult sponsorului!
07.10.2016: Campania pentru Andrei Gabriel Curceanu a fost redeschisa.
Andrei are nevoie lunar de 3 cutii de lapte praf lapte praf Neocate LCP/luna. Sponsorul Update Advertising a ales sa il ajute pe Andrei cu laptele pe o perioada de 3 luni (Noiembrie, Decembrie si Ianuarie 2017)
09.05.2016: Campania umanitara „Impreuna pentru Andrei!”, deschisa in 15 ianuarie 2016 cu scopul de a-l ajuta pe Andrei Curceanu sa ajunga in Italia pentru interventia de alungire de intestin, s-a incheiat. Andrei a fost externat, insa va fi tinut sub observatia atenta a medicilor o buna perioada de timp.Va ramane deocamdata in Italia, impreuna cu familia, pana ce medicii isi vor da acordul sa se intoarca acasa.
22.03.2016: Andrei a fost supus interventiei chirurgicale pentru o alungire de intestin. A fost o interventie este extrem de grea si riscanta.
20.03.2016: Andrei-Gabriel Curceanu implineste un anisor. A fost un an plin de suferinta, petrecut numai prin spitale. Mai bine de 1000 de ganduri din toate colturile tarii, si nu numai, s-au indreptat catre el.
22 03.2016 Andrei a intrat in sala de operatie, unde se va interveni chirurgical pentru o alungire de intestin. Sa ne rugam cu totii pentru el, ca interventia sa se termine cu bine si suferinta lui sa ia sfarsit. Andrei suntem alaturi de tine, stim ca esti puternic si vei trece cu bine peste aceasta interventie. Doamne ajuta!