Andrei Bereschi

7,400 RON of 10,000 RON raised
RON

Introduceti suma

Select Payment Method
Personal Info

n

Campanie

Dreptul la o inima sanatoasa

I

Start campanie

Cu ce il putem ajuta pe Andrei?

Andrei are nevoie de sprijin financiar pentru tratament.

Varsta

5 ani

h

Diagnostic

Tetralogie Fallot

Timp ramas pentru stragerea fondurilor

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Cum a debutat boala:

Povestea lor a inceput inca de la nasterea micutului cand medicii au constatat ca Andrei are Tetralogie Fallot, o malformatie cardiaca.

Andrei, crescut doar de tatal lui, este foarte prietenos si lipicios.
La doar doi ani si jumatate Andrei a suferit o interventie pe cord, in Italia. A fost sprijinit in acest sens de Fundatia Mereu Aproape.

In luna Septembrie 2014 au fost evacuati amandoi din camera in care locuiau, o camera la curte (casa respectiva urma sa fie demolata) si au fost la un pas sa ramana pe strada. Ar fi fost foarte bine pentru ei daca ar fi gasit sa se mute intr-un centru social, chiar si pentru cateva luni, insa acest lucru nu a fost posibil, asa ca au gasit o camaruta in mansarda unei cladiri, complet neizolata, unde au locuit o perioada. Acum, Andrei si tatal lui locuiesc intr-o garsoniera inchiriata de o familie cu suflet care plateste chiria si intretinerea.

Tatal ar vrea sa munceasca (in constructii sau ca bucatar) dar deocamdata nu are cu cine sa lase copilul deoarece la controlul medical din Decembrie 2014, Andrei nu a primit inca avizul medicului de a intra in colectivitate, imunitatea lui fiind foarte scazuta riscul de inbolnavire este ridicat.

In campania de Mos Nicolae si Mos Craciun, initiata de Nicoleta Tintea si Fundatia Sfantul Nicole si Sfantul Efrem, familia Bereschi a intalnit oameni minunati care le-au intins o mana de ajutor. Au primit alimente, imbracaminte si jucarii pentru Andrei, sume de bani dar, cel mai important, au primit o locuinta. Oameni cu suflet mare au inchiriat pentru ei o garsoniera pentru a trai in conditii umane. S-au oferit sa achite mare parte din chirie si intretinerea pana cand Andrei va avea voie sa mearga la gradinita iar tatal lui sa se poata angaja.

Chiar si asa se descurca foarte greu, au nevoie in continuare de sprijinul nostru, pentru ca singurul venit este alocatia celui mic si ajutorul de handicap. Au nevoie de sprijin pentru plata chiriei si pentru alimente, tatal fiind preocupat in special de alimentatia copilului. Andrei are nevoie de alimente potrivite varstei lui: lapte, oua, paine, fructe, legume, iaurturi etc. dar si de pampers.

Update caz:

1.04.2016: Interventia pe cord pentru Andrei Bereschi, programata in 28.03.2016, a fost amanata. Primul motiv este faptul ca in urma unei infectii puternice, Andrei va fi supus astazi 01.04.2016 unei noi intervenitii chirurgicale la Facultatea de Stomatologie Bucuresti. Interventia implica extractia a 4 maselute de lapte. In timp se impune extractia tuturor dintilor de lapte care sunt un focar de infectie. Riscul mare este ca infectia sa-i afecteze si mai mult inimioara. Al doilea motiv al amanarii intervenitei pe cord este faptul ca, timpul fiind foarte scurt, nu s-a strans suma necesara.
11.03.2016: Andrei a fost programat in data de 28 Martie pentru o noua interventie pe cord. Pentru aceasta va avea nevoie de ajutorul nostru pentru a strange suma de 7.500 euro. Interventia se va face la la Clinica Areas din Bucuresti, este minim-invaziva si va consta in montarea unui dispozitiv tip umbreluta pentru corectarea defectului septal atrial. Procedura va fi efectuata de o echipa de medici formata din Prof.Vasilios Thanopoulos (grec) si Dr. Dan Deleanu, specialisti in cardiologie. Motivul pentru care a fost recomandata aceasta interventie este faptul ca in momentul de fata atat defectul septal atrial cat si insuficienta pulmonara au evoluat iar ventriculul drept este dilatat.