andrei-1

ANDREI BERESCHI, 4 ani, diagnosticat Tetralogie Fallot, are nevoie URGENT de 7.500 eur (34.000 lei) pentru o noua interventie pe cord (montarea unui dispozitiv tip umbreluta pentru corectare defect septal atrial) la Clinica Areas din Bucuresti.

Interventia, minim-invaziva, consta in montarea unui dispozitiv de tip umbreluta care sa astupe orificiul din inima si se va desfasura in data de 28.03.2016 la Clinica Areas din Bucuresti.

Procedura va fi efectuata de o echipa de medici formata din Prof.Vasilios Thanopoulos (grec) si Dr. Dan Deleanu, specialisti in cardiologie.
Motivul interventiei este ca in momentul de fata atat defectul septal atrial cat si insuficienta pulmonara au evoluat iar ventriculul drept este dilatat.

 

Cauzele pentru care se impune interventia pe cord:
1) valva pulmonara care momentan nu poate fi corectata chirurgical decat la varsta de 11-12 ani sau mai devreme daca starea de sanatate a lui Andrei se agraveaza;
2) defectul septal atrial residual (dsa=un orificiu in inima) a crescut de la ultima interventie de la diametru de 4mm la 7mm ceea ce ii pune viata in pericol lui Andrei, crescand insuficienta pulmonara. Daca se corecteaza defectul septal atrial se poate vedea daca ventriculul isi revine si in acelasi timp se corecteaza insuficienta pulmonara.

Andrei este crescut doar de tatal lui. Venitul familiei este format din pensia de handicap si alocatia dubla a lui Andrei. Tatal nu poate sa lucreze deoarece trebuie sa aiba grija de Andrei care, deocamdata, nu a primit avizul medicului de a intra in colectivitate.

De mai bine de un an, locuiesc intr-o garsoniera inchiriata special pentru ei de oameni cu suflet, impresionati fiind de situatia lor.

Cum il putem ajuta pe Andrei:

  • Donatii in: Cont (lei): RO30CECEC001946302376511, CEC Bank, sucursala Latina
    Titular Bereschi Marius (telefon 0733.389.639)
  • Sponsorizari sau donatii: cont (lei) RO38BACX0000000947335001, deschis la banca UNICREDIT Bank sucursala Nicolae Grigorescu
  • Cumparand de pe site-ul http://misenadonatii.ro/ hainute de copii 0-3ani. Articole sunt 100% bumbac si sunt noi, cu eticheta. Alege beneficiar donatie Andrei Bereschi.

Cititi mai mult despre Andrei http://asociatiamisena.ro/un-tatic-are-nevoie-de-ajutor-pe…/