Ana-Maria

48,338 RON of 112,500 RON raised
RON

Introdu alta suma

Select Payment Method
Personal Info

n

Campanie

Impreuna putem invinge cancerul

I

Start campanie

18.08.2015

Cu o putem ajuta pe Ana?

Ana are nevoie de o aprox. 25.000 euro pentru o mana mioelectrica, de care sa se poata folosi chiar si pentru lucruri marunte, ajutand-o astfel sa duca o viata cat de cat normala.
In locul bratului drept Ana are o proteza cosmetica fixa, care trebuie schimbata o data la doi ani. Costul acesteia este de aprox. 15.000lei, din care CASMB asigura aprox. 5000 lei. Diferenta trebuie sa o acopere Ana.

Varsta

34 ani

h

Diagnostic

ANA-MARIA a fost diagnosticata in anul 2011 Osteosarcom conventional, predominant osteoblastic, mai exactcancer osos la bratul drept.

Timp ramas pentru stragerea fondurilor

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

 

Pentru cei care doresc sa ajute cu donatii prin transfer bancar va punem la dispozitie contul Anei:

  • Titular Doru Verona (mama Anei)
    Cont (Lei): RO82INGB0000999902516197
    Banca: ING Magheru Office Romana

Cum a debutat boala:
Ana ne descrie in detaliu perioada in care a aflat ca are cancer osos.

Povestea trista a Anei a inceput in iunie 2011
“In 2011 prin iunie simteam o durere ascutita in bratul drept. A incaput apoi sa ma doara mana iar durerea migra cand sus la umar cand jos la degete. Am fost la doctor (reumatolog) de doua ori si mi mi s-au recomandat analzegice si vitamine spunand ca poate fi un nerv …sau ca m-a tras curentul…altceva nimic. Nu mi s-au recomandat alte investigatii, radiografie, CT, etc.
M-am tratat cu analgezice si vitamine pana in octombrie 2011 cand nu prea mai puteam folosi bratul drept. La recomandarea unei doamne cu suflet, am facut o radiografie iar rezultatul a fost devastator pentru mine. M-au bagat de urgenta in operatie, s-au prelevat doua bucati de os pt biopsie. Am facut doua biopsii: o biopsie a fost efectuata la spitalul Municipal si diagnosticul a fost osteocitom, iar a doua la spitalul Foisor si a iesit osteosarcom. Am aflat cu stupoare ca ambele sunt forme ale cancerului osos si ca nu prea exista tratament la noi in tara. Recomandarea a fost sa plec in strainatate.
Am fost la Viena unde am vorbit cu un profesor de la AKH care mi-a spus ca am nevoie de 25.000 euro sa mi faca o operatie cu prelevare de os de la mine de la picior, pentru a inlocui bucata de os de la mana deteriorata de la tumora. Cum suma era foarte mare pentru mine in acel moment, iar sanse sa o adun intr-un timp asa de scurt nu aveam, am inceput strang toate documentele necesare pentru Formularul E112. Dupa ce am adunat toate actele, dosarul mi-a fost furat din masina in parcarea de la Auchan.
Cum timpul se scurgea prea repede pentru mine si nu puteam sa mai astept deoarece tumoarea isi facea de cap, am inceput chimioterapia pe 27 decembrie 2011, dupa ce am facut a treia biopsie la un laborator din Viena. Am inceput cura de chimioterapie dar dupa a treia sedinta mi s-a rupt osul (practic s-a spulberat), m-au trecut pe derivate de morfina si m-au trimis acasa.
Vazand toate acestea, un prieten a incercat sa faca ceva pentru mine, a cautat doctor in Spitalul Foisor care sa-mi amputeze mana, dar majoritatea m-au refuzat. Eram slabita (slabisem vreo 20 kg in doua luni), nu puteam sa mananc nimic iar apa care o beam o vomitam.
Pana la urma am gasit doi doctori care au acceptat sa ma opereze cu semnatura pe propria-mi raspundere. M-au operat joi 1 martie 2012…mi-au amputat mana dreapta.
Dupa interventie am fost la Oradea unde am facut un PetCT si mi-au spus  ca nu sunt metastaze,  cu toate ca ei se asteptau sa am deoarece dupa ce s-a rupt osul celulele canceroase puteau sa migreze in tot corpul.
Am continuat sedintele de chimioterapie cu multe transfuzii de sange si multe injectii pentru intarirea organismului. La fiecare 3 luni am mers la control medical si rezultatele au iesit bine de fiecare data. In fiecare an am fac un PetCT. Au fost si controale cu diagnostice positive dar care s-au dovedit a fi false, Slava Domnului!”

Update caz: