cropped-logo-as.-MISENA-rosu-3.jpg

ANDREI 16 ani, a fost diagnosticat in 2014 cu Boala Crohn – forma ileo-colonca, eritem nodos, anemie hipocroma, hipotrofie ponderala.

Din luna mai 2015 Andrei se afla in evidentele Spitalului Clinic de Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti, unde este nevoit sa vina pentru tratament de doua ori pe luna. Andrei locuieste, cu chirie, impreuna cu mama lui, parintii lui fiind divortati. Venitul lunar este de aprox. 1000 lei (indemnizatia de Asistent personal a mamei si alocatia lui Andrei). Numai costurile cu transportul pana la Bucuresti/luna se ridica la aprox. 500lei, la care se adauga costul cu alimentatia care trebuie sa fie una speciala, tinand cont de boala de care sufera Andrei.

Ca urmare a neintelegerilor cu tatal, care refuza sa faca partajul dupa divort, Andrei si mama lui au fost nevoiti sa se mute cu chirie adaugandu-se astfel la cheltuieli chiria, intretinerea si utilitatile.

Pana sa se imbolnaveasca Andrei, mama lui lucra ca vanzatoare. Cu greu se descurcau si atunci, reuseau insa din salariul mamei si alocatia lui Andrei sa-si acopere cheltuielile pe luna. De cand Andrei s-a imbonavit, mama a fost nevoita sa umble cu el prin spitale pierzandu-si astfel locul de munca. In prezent mama are o indemnizatie de Asistent personal al lui Andrei insa nu reusesc sa faca fata cheltuielilor ramanand astfel in urma cu chiria pe 7 luni (aprox. 3150 lei), lumina 200 lei, gaze 2500 lei.

Andrei este elev in clasa a X-a la Liceul Teoretic Emil Botta si ca orice adolescent de varsta lui are nevoie de imbracaminte, incaltaminte, rechizite pentru scoala, etc.

Andrei si mama lui au nevoie de ajutorul nostru! Au nevoie sa le fim alaturi pentru a trece peste aceasta perioada dificila din viata lor.

Puteti ajuta cu donatii in:
Cont (lei): RO36BTRLRONCRT0334439101
Titular ENACHE IONELA, banca Transilvania, ag. Adjud

Daca exista persoane care ii pot ajuta, cu orice, ei locuiesc in Adjud, jud Vrancea iar numarul de telefon al mamei, Enache Ionela, este 0761.321.602